ULI Barcelona: Parque de vivienda social – apuesta por un modelo europeo de vivienda social

S´han de superar la falta de finançament, de recursos humans i la desconfiança.

Històricament ha faltat cultura i una clara aposta envers al habitatge social, per aquest motiu el nostre parc d’habitatge social es insuficient. Malgrat tot, la tendència està canviant. És necessari l’esforç conjunt de la iniciativa pública i privada per tal millorar aquesta situació i és important que els programes de lloguer social incloguin programes d’acompanyament i ajuda social per tal que siguin un èxit.

Gràcies als ponents Sr. Antoni Vives, Tercer Tinent Alcalde de Barcelona, Sr. Antoni Sorolla, Delegat de Vivenda del Ajuntament de Barcelona, Sra. Carme Trilla, Responsable d´Habitat3, Sr. Jaume Cabré, Conseller Delegat d´Habitatge Assequible, Obra Social La Caixa i moderadorSr. Pau Perez de Archa, Director Fundació Foment Habitatge Social i soci del Comitè ULI Barcelona.

Gràcies als assistents per participar activament en la última sessió ULI. Esperem veure-us ben aviat en la propera sessió ULI, el dia 19  de març a ESADE  “ Quan arribarà la recuperació dels fonamentals de l ´economia?”