ULI Netherlands: Bestuur Young Leaders versterkt

Per 1 april is het bestuur van ULI Young Leaders Nederland versterkt met Jan Stoop (SENS real estate).

Zo bestaat het huidige bestuur nu uit Bram Harding (Ping Properties), René Tim (Vesteda), Sandra Gritti (OVG Real Estate), Galyna Permyakova (Patrizia), Luc Baas (CBRI GI) en Yonne Huissoon (Republiq). Hier is Jan Stoop nu aan toegevoegd.

Jan Stoop over zijn bestuursfunctie binnen ULI Young Leaders: “Stedelijke ontwikkeling is een multidisciplinair werkveld. Het uitwisselen van kennis en ervaringen is daarbij cruciaal. Young ULI is in mijn ogen hét platform binnen de vastgoedsector waar inhoud en netwerk samenkomen. Ik kijk ernaar uit om met de andere bestuursleden evenementen te organiseren, mensen bij elkaar te brengen en mijn eigen ervaringen vanuit SENS real estate hieraan toe te voegen.”

ULI NL Young Leaders is onderdeel van ULI Nederland en ULI Global, een wereldwijd netwerk van 40.000 vastgoedprofessionals. Young ULI dient als multidisciplinair en internationaal platform waar jonge professionals (tot 35 jaar) samenkomen en waar kennis en ervaring wordt gedeeld. Elke maand organiseren zij een inhoudelijke netwerkbiijeenkomst voor iedereen die affiniteit heeft met gebiedsontwikkeling.

Het doel van de ULI NL Young Leaders is het verbinden van jonge professionals uit de vastgoedsector op nationaal en internationaal niveau en het delen van kennis en ervaring. Jaarlijks organiseren zij diverse evenementen, uiteenlopend van lezingen in combinatie met locatiebezoeken tot studiereizen naar andere landen waar ULI actief is. Leden van (Young) ULI Nederland werken onder meer voor publieke organisaties, private organisaties (zoals projectontwikkelaars, beleggers, architecten en adviesbureaus), kennisinstituten en belangenverenigingen.