ULI Netherlands: Bestuur Young ULI versterkt

Per 1 september is het bestuur van Young ULI Nederland versterkt met Jan Noorda (AM) en Lieske van Pelt (CBRE GI).

Daarmee bestaat het huidige bestuur nu uit Jan Stoop (Sens Real Estate, voorzitter), Bram Harding (Ping Properties), René Tim (Vesteda), Sandra Gritti (Edge Technologies), Galyna Permyakova (Patrizia), Jan Noorda en Lieske van Pelt.

Jan Noorda, werkzaam bij AM in de functie van Ontwikkelingsmanager, heeft ULI het afgelopen jaar leren kennen. “Door de grote verscheidenheid aan achtergronden van de ULI-leden zijn de inhoudelijke gesprekken vaak heel verfrissend en vernieuwend. Je leert of hoort elke keer weer iets wat je in je eigen professionele praktijk kan toepassen en ik kijk er naar uit om bij te dragen aan deze kennisuitwisseling.”

Voor Lieske van Pelt, asset manager retail bij CBRE Global Investors, is “ULI hét platform wat triggert en inspireert na te denken over de grote thema’s en uitdagingen die onze sector kent. Daarnaast is het een fijne club mensen en heb ik veel zin om met de andere bestuursleden evenementen te organiseren.”

Jan Stoop namens het bestuur van Young ULI NL: “Wij zijn erg blij met de aanwinst van Jan en Lieske. Young ULI groeit en wij willen de leden een interessant en actueel programma kunnen blijven aanbieden. Momenteel organiseren wij veel evenementen en om die lijn door te kunnen zetten, kunnen wij de versterking en ervaring van Jan en Lieske heel goed gebruiken.”

De Executive Committee van ULI Nederland ondersteunt de activiteiten van Young ULI van harte en onderkent dat deze doelgroep met een gericht en eigen programma zich verder kan ontwikkelen om bij te dragen aan de missie van ULI ‘creating thriving communities’. Fijn om te zien dat ook de jongere gerenaties van onze corporate members, in dit geval AM en CBRE Global Investors, zich thuis voelen bij ULI Nederland”, aldus Loes Driessen, Chair ULI Nederland.