ULI Netherlands: Young ULI op bezoek bij het Hilton Schiphol

Afgelopen maart heeft Young ULI een event georganiseerd waarbij een inhoudelijk programma gecombineerd werd met een site-visit.

Ditmaal het Hilton vier-sterren hotel op Luchthaven Schiphol. Dit iconische gebouw, ontworpen door Mecanoo architecten heeft onlangs haar deuren geopend. Reden genoeg om te bezoeken leek ons!

Naast een uitgebreide rondleiding door het prachtige nieuwbouw pand, is er inhoudelijk ingegaan op de keuzes van de verschillende stakeholders in het project.

Judith van der Sluis (Projectmanager Interieur Schiphol Real Estate), Jolijn Zeeuwen (General manager Hilton Schiphol Airport) en Jeroen Hattink (Project Directeur Schiphol Real Estate) belichten de verschillende kanten van het omvangrijke project.

Waarom is er bijvoorbeeld gekozen voor een nieuw pand? Wat gebeurt er met het bestaande vastgoed? Hoe is het proces gelopen en waarom Schiphol als vestigingsplaats? Waar staat Hilton als organisatie voor? Vooral de contractuele relatie tussen Schiphol Real Estate en Hilton werd aan veel vragen onderworpen.

De combinatie van een kijkje achter de schermen, de informatieve presentaties en een levendige discussie zorgden voor een zeer geslaagd event.

De afsluiting met een drankje in de lobby midden in het atrium maakten de avond compleet.

Een blijk van waardering gaat uit naar Dirk van der Burg van de firma DVP voor het organiseren van dit event.

Tot de volgende keer!